Mountain Moments - 20 jaar bergmomenten

Jeroen Schurmans
-

 

We bundelden onze reizen onder één sterk merk. Een merk dat instaat voor zijn community en de planeet. Mountain Moments is een reisorganisatie die dieper graaft in haar kernwaarden en een krachtige missie omarmt: " Reconnect people to nature."

 

 

mountain moments

Het Begin: X-Adventure en Family Adventure

In 2004 bundelden Helena en Jeroen hun liefde voor bergsporten en reizen om X-Adventure op te richten. Dit was het begin van een avontuurlijke reisorganisatie die zich specialiseerde in actievolle en grensverleggendereizen voor volwassenen. Maar ze stopten daar niet. Al snel voegden ze Juniorcamps en Family Adventure toe aan hun aanbod, waardoor ze avontuur toegankelijk maakten voor alle leeftijden, van nieuwsgierige 7-jarigen tot doorwinterde wereldreizigers.

De essentie van hun eerste reizen, de spirit en de kwaliteit, wilde ze behouden. Dit leidde tot het concept van "LifeLong Exploring," waarbij reizen 'pur sang' werden aangeboden, met respect voor de natuur, uitdagingen op ieders niveau, en de mogelijkheid om te reizen in een ontspannen sfeer met gelijkgestemden.

 

Mountain Moments

En nu, na 20 jaren vol avonturen en ontdekkingen, heeft Lifelong Exploring zich ontwikkeld tot Mountain Moments, een reisorganisatie die dieper graaft in haar kernwaarden en een krachtige missie omarmt: "Inspire people to deeply connect with nature."

Ontdek onze missie

Mountain Moments

"Mountain Moments is geboren uit onze liefde voor de natuur en ons verlangen om die liefde met anderen te delen. We willen niet alleen avontuurlijke reizen organiseren, maar onze reizigers de kans geven om echt te verbinden met de natuur. In de natuur vinden we immers niet alleen avontuur, maar ook inspiratie, groei en een hernieuwde liefde voor onszelf en de planeet."

Jeroen Schurmans

Jeroen
Jeroen Schurmans

Oprichter Mountain Moments