Partners

 

 

Aproved By

maison slash
withkidsontheroad
kids in de bergen
lerarenkaart
far out
HOGENT
Aertevelde

 

Wat reizigers zeggen over hun Mountain Moment

 • Super toffe reizen voor het hele gezin. Heel professioneel georganiseerd!
  Van Kelst
  Van Kelst
  30 augustus 2023
 • Fantastische vakantie, uitdagende activiteiten en ervaringen in een prachtige omgeving! En dit onder begeleiding van zeer goede en Nederlandstalige monitoren!
  Elke Hardeman
  Elke Hardeman
  22 augustus 2023
 • Een zeer professionele organisatie die jouw gezin mee neemt op avontuur. Het was voor mijn dochter en mij de eerste keer en de week is werkelijk voorbij gevlogen. Veiligheid, natuur, avontuur en fun staan bovenaan. Zeker voor herhaling vatbaar!
  Marloes Ensing
  Marloes Ensing
  17 augustus 2023
 • Top reis gehad in Italie, hele goeie organisatie ter plaatse . vooral dankzij de goeie gidsen en moni’s een zalige zorgeloze week. Veel sfeer, veel avontuur ;)
  Barbara Dejonghe
  Barbara Dejonghe
  13 augustus 2023
 • Wat een TOP-vakantie!! Camping op een prachtige locatie (Pineta/Bielsa), grensverleggende activiteiten (rafting, cliffjumpen, rapellen, canyoning, trektochten, archery, slacklines), verwennerij door keukenteam, … Als je je eigen kids de ganse week bijna niet hoort of ziet, dan kan je enkel maar concluderen dat het een TOP-week was. Tot ziens!!
  Lotte Engels
  Lotte Engels
  13 augustus 2023
 • Bangelijke vakantie, al is het maar om de band met uw gezin en of vrienden aan te halen. Dit zou ik iedereen aanraden!
  Bart Ceulemans
  Bart Ceulemans
  2 augustus 2023

Onze partners

1%
x-academy
travellife
kazou

 

Mountain Blog