Mountain Moments Team

"The Mountains are calling, and I must go"

mountain team

Mountain Team

Het Mountain Team bestaat uit doorwinterde bergsporters, reizigers & outdoor fanaten. Niet enkel experts in het vak, maar ze zijn verhalenvertellers, begeleiders en inspirators, die met enorm enthousiasme hun passie delen met onze reizigers.

Doorheen de jaren creëerde het Mountain Team een unieke benadering voor avontuurlijk reizen, waarbij natuurbescherming, duurzaamheid, community en persoonlijke groei hand in hand gaan. Tot op heden draagt het hele team deze waarden verder uit en inspireren we jong en oud om samen op ontdekking te gaan in de natuur.

Let’s enjoy adventure together, while we travel to a sustainable future.

 

Het office team

Voor zaakvoerders Jeroen en Dries is het delen van hun kennis en ervaring in de buitensport naast een professionele missie vooral een pure passie. Dit sterke duo trekt een toegewijd en trouw team dat samen de crème van de bergsport vormt.

Jeroen
Jeroen
Productie Manager
Mountainteam
Dries
Managing Director
Mountainteam_Arjen
Arjen
Teammanager
Mountain Team
Jasmien
Sales Manager
MountainTeam Zef
Zef
Marketing Manager
Mountain Team
Dries
Productie & Team medewerker
Mountain Team
Flo
Coördinator duurzaamheid

Lid worden van het Mountain Team?

Zin in een niet-alledaagse job? How about avontuurlijke reizigers de vakantie van hun leven bezorgen.

We zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers om het X-Adventure en Family Adventure monitorenteam te versterken in de Spaanse Pyreneeën en de Italiaanse Alpen. Ben je tijdens de zomer enkele weken (of zelfs maanden) vrij, bekijk dan zeker deze vacatures.

Vacatures

X-Academy

X-Academy - Een clubwerking die canyoneers ondersteunt en begeleidt

De X-Academy is er voor iedereen die ooit proefde van canyoning en graag meer wil leren over deze uitzonderlijke sport. Of je nu voor de eerste keer wil proeven van de sport en meer willen leren over canyoning. Of je bent al een ervaren canyoneer die zich nog meer wil verdiepen in de sport. Er is voor iedereen een opleiding op zijn of haar niveau!

The mountains are writing

Nood aan reisinspiratie? Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes in de bergsport en outdoor wereld en ontdek als eerst onze exclusieve deals & events