REconnect to Nature

"The mountains are a playground for the soul, where dreams are set free to roam."

Mountain moments missie

De Mountain Missie

Inspire people to deeply connect with nature.

Mountain moments maakt avontuurlijk reizen toegankelijk voor iedereen terwijl we ons inzetten voor een duurzame toekomst. We willen een totaalbeleving bieden die onze reizigers in diep contact brengt met de natuur. 

We stellen professionele begeleiding en expertise voorop, en hanteren een persoonlijke aanpak waarbij we jong en oud ondersteunen om hun grenzen te verleggen en op (her)ontdekking te gaan. Een Mountain Moment reiziger wordt bewust van de complexiteit en schoonheid die verschillende unieke gebieden herbergen en hoe we deze samen kunnen beschermen. 

 

REconnect to nature and people

Tijdens onze avontuurlijke reizen staat het herstel van de band tussen mens en natuur centraal. We geloven dat tijd doorbrengen in de buitenlucht niet alleen de zintuigen prikkelt, maar ook onze verbondenheid met elkaar versterkt. Samen creëren we waardevolle momenten die ons inspireren om te groeien, te leren en te delen. Onze community van avonturiers is een hechte familie, gedreven door een gedeelde liefde voor avontuur en respect voor de natuurlijke wereld.

..while having fun

Plezier heeft altijd op één gestaan. Vanaf de eerste dag. Lach, heb lief en geniet van de omgeving samen met jouw mede mountainpeople.  We willen mensen in contact brengen met de natuur op een leuke en speelse wijze. 

 

Protect our home planet

Duurzaamheid vormt het hart van onze reisfilosofie. We zijn vastbesloten om verantwoorde en ethische praktijken te bevorderen die de natuurlijke omgeving beschermen en behouden voor toekomstige generaties. Onze inzet gaat verder dan enkel het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk. We werken samen met lokale gemeenschappen en partners om positieve impact te creëren, zoals het ondersteunen van natuurbeschermingsprojecten. Ons doel is om de betrokkenheid van mensen bij het milieu te vergroten en hen te inspireren om als ambassadeurs van de natuur op te treden.

Quality & Safety

Kwaliteit en veiligheid zijn essentieel in alles wat we doen. Onze professionele begeleiders zijn experts in hun vakgebied en zorgen ervoor dat elke reis soepel verloopt, met aandacht voor detail en gepersonaliseerde service. We streven ernaar om unieke ervaringen te bieden die aan de hoogste normen voldoen, zonder concessies te doen aan veiligheid en welzijn. Onze uitgebreide veiligheidsprotocollen en strenge kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat onze avonturiers zich vol vertrouwen kunnen laten onderdompelen in het avontuur, wetende dat ze in goede handen zijn. Jouw veiligheid en tevredenheid zijn onze topprioriteit, en we streven er voortdurend naar om onze diensten te verbeteren om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Team & Community

Bij Mountain Moments streven we naar de bevordering van duurzaam reizen en het behoud van de natuur waarin we actief zijn. Onze sterke community vormt het fundament van deze duurzame visie. We geloven dat een bloeiende community de basis legt voor een duurzame toekomst, waarin mensen opnieuw in contact komen met de natuur. Het is onze policy om enkel mensen aan te werven die onze kernwaarden delen en zich willen inzetten voor de beweging die Mountain Moments drijft. We koesteren mensen die ‘the outdoors’ ademen en proberen het hele team zo veel mogelijk op te leiden over de outdoor mindset die wij als onderneming nastreven.

We begrijpen onze verantwoordelijkheid en de invloed die wij hebben als organisatie en zetten ons in om de hele community te ondersteunen. Onze reizigers, ons team, onze leveranciers en partners maken allemaal deel uit van deze community. We nemen beslissingen die voor iedereen zo gunstig mogelijk zijn, strevend naar algemeen welzijn.

Samen maken we het verschil, terwijl we genieten van de reis naar een duurzame toekomst.

"Although we want to be a profitable company, growth will never be our main focus. Reconnecting people to nature is"